lördag 18 maj 2013

Crazy Day!!!!

Crippa och undertecknad samlades 08:00 i Dyvik med en bombsäkerplan! Kände att det skulle komma upp grovt så jag laddade håven...

In i första grovviken och nu skulle nya Toron testas och det gick så där om man säger, skatbo på skatbo blev det så jag skicka ut ett långkast och tömde spolen på lina.

Nu borde det gå bättre men fastnar i botten och drar upp en lina, FAN! Första tanken ta bort linan men bestämmer att ta hem linan som en god ambassadör för fisket.

Känner efter 15 meter att linan lossnar från botten och tänker att nu kanske man får upp ett schyst drag! Plötsligt rycker till i andra ändan och en fet gädda vill inte vara med.
Här står man med en kevlarlina utan handskar och en gädda som rusar hit och dit.
Pulsen pumpar men med Crippas hjälp kan vi håva henne och plocka ut draget väga Henne till 9,92 kg samt ge Henne friheten åter!!!

Drag och tafs är av en så fin kvalitet att vi misstänker att nån på Söderssportfiske känner till vem som sumpade sin drömfångst så inom 2 timmar ringer Killen som blev av med draget!
Lovade att han ska få tillbaka draget...

Sen gick det jävligt segt, fram till lunch lyckas Crippa nypa en kort tjockis runt 4 kg och jag en supersnipa...

Efter lunch nya tag i ny grovsingvik, känner ett försiktigt hugg på Mgspinnaren och krokar en skaplig gädda. Tror det är en 4 kilos men när jag ska ta upp inser jag att den STÖRRE, så fram med håven och nu har jag spöfångat en gädda på 7,58 kg!!!!

Fy fan va skönt...

Efter det kom det upp ett par gäddor till men inga stora...

Vid tangentbordet en glad Mange.....
Skickat från min iPad

3 kommentarer:

 1. Ge fan i andras honor...

  SvaraRadera
 2. Haha klart man måste ge honan friheten när hon sitter fast i skiten....

  SvaraRadera
 3. Fan att andra inte kan ha rätt broms inställd vid mothugg.
  Du är årets hjälte !!!
  Nästa gång tar ni henne på rätt sätt,o då väger hon 10+
  Skål ta mig fan !!

  SvaraRadera